DOMplin – varna, hitra in zanesljiva dostava plina

Podjetje Inplan, d.  o.  o., Ob Dravi 3a, 2250 Ptuj, je pogodbeni partner vodilnih proizvajalcev in trgovcev s plini v regiji in svetu. Asortiman blaga, ki ga ponujajo, zajema plin za gospodinjstvo, pogonski in tehnični plin. Plin v jeklenkah za gospodinjstvo nudijo v rumeni ali oranžni jeklenki. V okviru  poslovnega projekta DOMplin, ki ga izvajajo na območju Štajerske in Prekmurja, ponujajo plin v jeklenkah z brezplačno dostavo po najugodnejših cenah v najkrajšem času na dom. Stranke lahko plin naročijo na BREZPLAČNI TELEFONSKI ŠTEVILKI 080 73 00.

Prejemnica-prve-nagradeZveste kupce nagrajujejo v nagradnih in drugih akcijah. V začetku leta je potekala nagradna igra, v kateri so podelili denarno nagrado v vrednosti  1.000,00 €, ki jo je prejela ga. Zdenka Črnčič iz Sladkega Vrha, enodnevni izlet v Benetke za dve osebi je pripadel g. Marku Horvatu iz Šalovcev na Goričkem, še 30 nagrajencev je prejelo majice z logotipom DOMplin – Mi pripeljemo, Vi varčujete.

Za prihajajoče obdobje so se odločili za humanitarni projekt »IGRAČO PODARI, SREČO USTVARI!«, s katerim bodo v sodelovanju z Rottary clubom Maribor – Park zbirali igrače ter jih podarili otrokom,  javnim socialnovarstvenim zavodom in različnim organizacijam, ki jim igrače primanjkujejo. Ob koncu posameznega obdobja akcije bodo na Ptuju,v Mariboru in Murski Soboti organizirane še tržnice igrač,  kjer si bodo lahko otroci, ki bodo obiskali stojnice, izbrali po eno igračo.

Več o podjetju, akcijah in prodaji pli na lahko preberete na spletnih straneh www.DOMplin.si ali  www.inplan.si.

A good essay which has strong and well-written backs and not

The first thing that you will need to do is identify the ideal keyword or

Essay writers do not necessarily need to have a PhD in a particular area to compose a composition affordable-papers.net available.

subject.

too many hyperlink gliding, the hyperlink will have a negative effect on the college or the college’s resume.

Posted in Obvestila and tagged , , , , , .