Navodila za nakupovanje

Pozdravljeni!

1. V spletni trgovini lahko kupite izdelke, ki jih imamo trenutno na zalogi. V kolikor izdelka ni na zalogi, se vam bo sporočilo izpisalo ob želenem izdelku. V tem primeru lahko pokličete na telefonsko številko 080 73 00 in preverite kdaj bo izdelek na voljo.

2. Če želite izdelek naročiti, izberite izdelek in ob njem dimenzijo/lastnost ter izberite »Dodaj v košarico«. Izdelek bo dodan v nakupovalno košarico.

3. Ko ste dodali izdelek v nakupovalno košarico, se odpre nakupovalna košarica, kjer je seznam vseh trenutno naročenih izdelkov. Če želite podroben ogled košarice, ali izdelke dodati k naročilu, kliknite na povezavo “Blagajna”.

4. Izdelki, ki ste jih že dodali v vašo nakupovalno košarico, bodo tam ostali, dokler naročilo ne bo dokončano ali ne boste izdelkov odstranili iz košarice. Brez težav lahko iščete izdelke dalje in jih dodajate v nakupovalno košarico. Za dostop do vaše nakupovalne košarice kliknite na povezavo “Blagajna” na katerikoli strani.

5. Preglejte izdelke v vaši nakupovalni košarici, ki jih želite naročiti. Če želite kateregakoli odstraniti, kliknite na povezavo “Odstrani” ob izdelku. Če želite spremeniti naročeno število izdelkov, vpišite želeno število izdelkov in kliknite na povezavo »Posodobi«.

6. Ko imate v nakupovalni košarici izdelke, ki jih želite naročiti, kliknite na povezavo »Potrdi naročilo«
Vaše naročilo je končano.

Prejeli boste e-sporočilo, ki bo potrdilo vaše naročilo. Potrudili se bomo, da boste čim prej prejeli naročene izdelke. Če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z naročilom nas pokličite na telefonsko številko 080 73 00.